EXPOSICIÓ ACTUAL

 























El passat juliol el Jurat convocat pel Premi Centelles d’enguany va analitzar les diferents obres presentades i va seleccionar-ne les exposades així com les guanyadores. Va ser un debat molt interessant i aprofito per agrair al Jurat la seva generositat per formar-ne part i a la Comissió per la seva implicació. Sempre m’agrada destacar que el Jurat, majoritàriament, cada any canvia i, en conseqüència, cada any tenim la sort com a municipi que persones reconegudes en el món de l’art i la cultura seleccionin l’obra guanyadora i les exposades.

Fa temps que des de l’Ajuntament destaquem que amb més de 80 anys d’història és una referència a Catalunya i Espanya. Les obres guanyadores d’enguany mostren aquest vincle amb altres regions i pobles de l’Estat i hem de valorar molt positivament que artistes locals, que han forjat part del seu coneixement artístic a l’escola d’art municipal, estiguin exposats és un honor pel fet i per la vàlua que transmet l’educació artística a la vila.

L’any que ve podrem veure la segona part del premi, ja que a més de la dotació econòmica i el guardó que s’entreguen en inaugurar la mostra col·lectiva hi ha l’exposició individual que ens permetrà l’aproximació a l’obra de l’artista.

En acabar vull agrair a tots els centellencs i centellenques que al llarg dels anys han donat suport a aquesta iniciativa i desitjar a tothom una bona Festa Major.

Josep Paré Aregall

Alcalde



Catàleg 2024 /Catalogo 2024   >>>



Premi Centelles 2024:
Antigua Aduana de Irún II
Susana Ferreira






Menció Honorífica:
Tres nens en una barana
Jesús Manuel Moreno


Menció Honorífica:
Aquel día no encontraba el sol
Richard García Rodríguez