EXPOSICIÓ ANTERIOR PLANTA BAIXA


Marcos Palazzi és un artista plàstic nascut el 1965 a Barcelona, que tot i la seva joventut ha fet multitud d’exposicions individuals. És a la vegada un espectador i un protagonista, persona que reflecteix la quotidianitat de la vida urbana a través de diverses tècniques plàstiques i a la vegada amb una particular interpretació de la seva visió sobre la realitat.
Té quadres molt notables, com el de La Verge de l’estació, que és una obra magnífica en la qual transmet aquest tragí quotidià de les circumstàncies que ens ha tocat viure que reflecteix en totes aquestes escenes parades en un instant però que li donen la vida, que significa el nostre dia a dia. Un altre d’excel·lent és La Llum, d’oli i grafit sobre fusta, en el qual es pot veure un altre aspecte com és tot aquest tràfec amb la llum compaginada amb una altra que hi dona a l’obra una especial atenció i vida. O algun autoretrat seu que reflecteix la profunda mirada a l’entorn de la seva capacitat de crear i d’interpretar el que veu.
Tot això queda palès i moltes més coses, en l’obra d’aquest pintor; un pintor urbà, que transmet tota la plenitud de la vida metropolitana i tot el tragí que comporta. Es poden trobar instantànies del Encants de Barcelona, de parades de metro, així com també de l’entorn familiar, en definitiva de múltiples indrets que reflecteixen el que és una ciutat i el que som nosaltres davant d’aquesta.
I ara el presentem en una exposició aquí al centre d’art el Marçó Vell, que ens permetrà copsar tots aquests sentiments i poder-los compaginar o poder-los compartir.


Miquel Arisa Coma
Alcalde




































>>> web de l'artista