EXPOSICIÓ ANTERIOR PLANTA BAIXA




































La primera exposició d’enguany és la de Miquel Vilà, pintor que està a l’entorn d’altres artistes de primer nivell del país com poden ser Xavier Serra de Rivera o Francesc Artigau.
Fa una pintura realista amb influències metafísiques, en la qual podem copsar tot un seguit de quadres sobre els bombardejos de Barcelona que en definitiva representen una realitat del país d’una època molt concreta, com és la de la Guerra Civil.
Miquel Vilà prové d’una família d’artesans del món de la impremta que iniciant-se en el gravat es va anar passant al món de la pintura i des dels anys seixanta està plenament dedicat a les arts plàstiques, en les quals ha fet una obra important, essent una de les persones cabdals del món pictòric català actual.
Centelles ha rendit homenatge a tots aquests pintors exposant les seves obres, com les de Francesc Artigau, Xavier Serra de Rivera, Robert Llimós Oriol,... tots han mostrat la seva obra al centre d’art el Marçó Vell i ja formen part de la cultura pictòrica que Centelles ha anat adquirint al llarg dels últims vuitanta anys.
És per això que val la pena estar atents a aquesta exposició perquè és una obra de qualitat que ens il·lustra tot el seu bagatge i món pictòric, i ens dona una visió diferent que fa que puguem tenir un element crític diferenciat d’altres exposicions i d’altres pintures que han anat passant per aquí al nostre municipi, concretament al centre d’art el Marçó Vell.


Miquel Arisa Coma
Alcalde
Centelles, gener de 2019


























Tríptic de l'exposició >>>
Web de l'artista >>>