EXPOSICIÓ ANTERIOR PLANTA BAIXA








































Avui inaugurem l’exposició de José Manuel Aznar Díaz, que té el nom artístic d’Aznar Chagall. És un artista que emprèn tot tipus d’activitats, des del gravat, a la poesia i a les arts plàstiques. Fill de Vilafranca del Penedès, instal·lat a la seva residència habitual de Sant Quintí de Mediona, és una persona inquieta que va desenvolupant la seva activitat creativa des d’una òptica poètica en la qual intenta reflectir la quotidianitat del nostre món a través de la seva obra.
De formació autodidacta, ha participat en concursos on ha guanyat diversos premis i ha fet exposicions tant col·lectives com individuals. El 2018 va obtenir el Premi Centelles de pintura en el qual ja havia participat diverses vegades, en una de les quals, va obtenir el primer premi de “Centelles 1100 anys d’història” l’any 1998. Aquesta exposició és fruit d’haver guanyat el premi, en la qual se’l va convidar a fer una retrospectiva de la seva obra per tal de veure tot el ventall del seu bagatge artístic.
Centelles té una llarga tradició en el món de les arts plàstiques i el Premi de pintura li ha repercutit amb un fons d’obres d’art de totes les obres guanyadores dels últims anys i entre elles hi ha la seva obra, la qual ens engrandeix la nostra pinacoteca en un marc tan especial per a nosaltres com és el Marçó Vell, que tenim exclusivament dedicat a les arts plàstiques i a tots els seus components.
Espero i desitjo que aquesta obra sigui de l’interès de tots nosaltres i ens faci veure una mica més bé el mon confús que en aquest moment estem vivint i especialment l’Europa actual. També vull deixar constància amb aquesta presentació que serà l’última que faig com a alcalde i, per tant, a mi, que vaig ser un dels impulsors d’aquest centre d’art, m’omple d’orgull haver pogut fer durant aquests anys exposicions de gran qualitat artística i catàlegs que així ho han determinat.
Gràcies a tots i a totes per haver-hi col·laborat i ens seguirem veient com a ciutadans i com a demòcrates que som i volem ser.


Miquel Arisa Coma
Alcalde
Centelles, juny de 2019