EXPOSICIÓ ANTERIOR

 














Enguany hem inaugurat la sala d’exposicions El Niu del Palau creant un nou espai on exposar i en un marc incomparable dins el Palau dels Comtes. Ho destaco perquè l’origen del Niu era un espai de trobada d’artistes locals als anys seixanta i que evidencia el pòsit cultural de Centelles i al llarg d’aquests mesos hem pogut gaudir amb les exposicions d’artistes com Josep Musach, Jordi Sarrate o Pere Relats. Amb el temps, estic convençut, que aquesta llista s’ampliarà amb les persones que any rere any participen a la Mostra d’Artistes Locals i que deixen constància de la varietat d’estils, tècniques i l’evolució i formació d’aquests artistes.

Des de l’Ajuntament, conjuntament amb la Comissió del Centre d’art el Marçó vell, vetllem perquè la Mostra es pugui exposar al Centre d’art per donar valor a les obres exposades ja que la programació anual del Centre permet visualitzar obres i artistes reconeguts i és la manera de valorar les persones que feu possible aquesta Mostra. 

Finalment, i no menys important, la Mostra es pot veure els dies de Nadal amb l’objectiu que es pugui visitar amb la família. Tradicionalment són dies de trobada i enguany, que aquestes festes seran diferents, el que no podrem compartir al voltant d’una taula o a les llars familiars per sort ho podrem seguir gaudint en espais culturals on mostrarem orgullosos els treballs fets.

Josep Paré Aregall 

Alcalde