EXPOSICIÓ ANTERIOR


































En el marc de les festes nadalenques tornem a fer l’exposició d’artistes locals al Centre d’art el Marçó vell i això és una oportunitat que tenim tots plegats de poder gaudir de la creativitat que aplega tot aquest grup d’artistes que expressen les seves inquietuds a través de la pintura, l’escultura, la ceràmica, la forja... en definitiva de les arts plàstiques. Tots nosaltres podem copsar l’evolució que van fent cada un d’ells en la mesura que els anys van passant i van intentant reflectir les seves experiències.
Hi ha persones que ho desenvolupen sols en el seu taller, però una majoria, setmana rere setmana, es troben per anar ampliant el seus coneixements creatius però també per comentar-los amb els companys i així anar despertant la seva creativitat i expressar-la en qualsevol dels materials utilitzats.
Durant tots els anys que hem anat fent aquesta exposició, òbviament hi ha hagut tota una evolució i, com no, també un canvi generacional ja que la vida fa que uns ens deixin i uns altres comencin, però el més important és que les inquietuds es mantinguin i tothom hi pugui ser partícip.


Miquel Arisa Coma
Alcalde

Artistes participants
1- Diego Osorio
2- Miquel Matavacas
3- Maria Assumpció Marés
4- Ramón Vilageliu
5- Pere Relats
6- Maria Angels Puig
7- Ramona Ruvireta
8- Mercè Pujol
9- Jorge Prat
10- Avelino Merino
11- Jaume Puigdomènech
12- Maria Luz Tersol
13- Joan Subirà
14- Joan Carles Roca
15- Maria Rosa Mas
16- Rosa Maria Guillamón
17- Pep Vila
18- Maria Assumpció Font
19- Ernest Faixedas
20- Josep Musach
21- Antoni Codina
22- David Casals
23- Josep Girvent
24- Toni Donato
25- Montse Font
26- Francesc Niubò
27- Aleix Mataró
28- Jaume Saló
29- Montserrat Tantinyà
30- Jordi Sarrate
31- Eulàlia Llopart
32- Jordi Díez
33- Ampar López
34- Josep Roma