EXPOSICIÓ ANTERIOR

 






















Fa il·lusió que trenta anys després d’haver exposat de forma individual al Palau dels Comtes de Centelles, l’artista Josep Vernedas torni a exposar al municipi de forma individual al Centre d’art el Marçó vell. Els centellencs, en el transcurs d’aquests anys, han pogut gaudir de la seva obra, ja que ha estat seleccionat en diferents ocasions pel Premi Centelles fins al punt que ha rebut mencions honorífiques els anys 1993 i 2016. S’ha de destacar que la seva obra, a part d’aquests reconeixements locals, també estan acompanyats de premis a la Sala Parés de Barcelona o a la ciutat d’Igualada, entre d’altres.

Analitzant la seva trajectòria pictòrica es pot concloure que ha tingut diferents etapes, dues clarament diferenciades als anys noranta i una de més recent. La seva formació artística s’inicia als anys vuitanta llicenciant-se en Belles Arts.

L’exposició “Animalades” recull la seva evolució al llarg dels anys. És una selecció d’obres pictòriques de l’artista combinant el realisme amb la imaginació que hi ha darrere de cada obra.

Com bé diu en Josep, al que considerem un centellenc d’adopció, tenim la sort de poder gaudir d’aquesta exposició que segur que ens entretindrà i distraurà.


JOSEP PARÉ

alcalde













Web Josep Vernedas >>